Over Cuts on the Road, hét mobiele kapsalon

Cuts on the Road is niet zomaar een kapsalon en ik ben niet zomaar een kapper. Waar in iedere stad een overvloed aan kappers bestaat, is het aantal mobiele kapsalons in Nederland en België bij wijze van spreken op één hand te tellen. Het verhaal achter mijn Cuts on the Road-concept is dan ook verre van standaard.

Neem contact met ons op

Over Erwin

Ik ben Erwin Rompa en ik heb ondertussen al meer dan een half leven als kapper achter de rug. Na meer dan 30 jaar als kapper en eigenaar van mijn eigen kapsalon in België, voelde ik dat het tijd was voor iets nieuws. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn klanten en het kappersaanbod in het algemeen. Daarop besloot ik mijn verbeelding de vrije loop te laten en aan een nieuw idee te beginnen. Ik had namelijk een camper staan en binnen enkele maanden heb ik deze met mijn eigen handen helemaal omgebouwd tot mobiele kapsalon, geheel in jaren 70-stijl zoals het interieur van de camper. De volgende stap was genomen en Cuts on the Road was geboren. 

Cuts on the Road eens proberen?

Klinkt het verhaal van Erwin en Cuts on the Road goed en wilt u wel eens ervaren hoe het is om geknipt te worden, waar en wanneer u wilt? U kunt ons bereiken op +31641059140 om een afspraak te maken die precies in uw schema past, snel en simpel.

Bekijk onze prijslijst

Maak een afspraak met Erwin, 

snel en simpel via   +31641059140